vrijdag 9 oktober 2015

WAT IS EEN PUBLISHER?

Wat een publisher allemaal doet voor zijn hobby of beroep is veelzijdige kennis en informatie om zetten.

<img src=" rtvnoord-auto-.jpg" alt="tijdschrif-frontpage-foto">
Fotografie: E.C. Fotograaf ©
  In het schrijven en maken van content voor o.a. Websites, Blogs, en nieuws mailings. 
Dit kan ook voor kranten, tijdschriften en nieuws brieven.

Hij of zij  plaats o.a. inhoud op website en blogs die eigendom zijn van de publisher zelf of een derde persoon of bedrijf waar deze publisher en uw unieke verkooppunten in een of twee zinnen.
<!-- BEGIN van de zanox-afilliate HTML-code --> <!-- ( De HTML-code mag niet gewijzigd worden.) --> <a href="http://ad.zanox.com/ppc/?32544942C613228077T"><img src="http://ad.zanox.com/ppv/?32544942C613228077" align="bottom" border="0" hspace="1" alt="/0. Coolblue logo"></a> <!-- EINDE van de zanox-affiliate HTML-code -->



Vele publishers beginnen met een website als hobby of omdat zij dit voor een bedrijf of andere ondernemers vorm hebben moeten bijhouden. 
Uiteindelijk kun je uitgroeien als hoogstaande performance marketing publisher.

En schrijf of type o.a. over jou gespecialiseerde kennis of onderwerp, iets wat jij leuk vindt. (Deze tip van mij is erg belangrijk.) Omdat een onderwerp die jij puur kiest omdat het potentieel veel onder de aandacht komt op dit moment. Ook wel hype of modetrend genoemd. Is na een bepaalde tijd niet meer zo populair en verzwakt jou aandacht.



Neem de kennis mee!! Dat iets wat bij jou past beter over komt en zo houdt jij het langer vol met plezier te werken.  bijvoorbeeld:
  • Autobranche
  • Levensmiddelenbranche
  • Nostalgisch vak ( klompenmaker, of manden vlechten
  • Hobby, 
  • Sport, 
  • Nieuws items.
  • ENZ
Onderwerpen waar jij over kan schrijven kunnen erg verschillend zijn.

Tevens kun je naast teksten en content schrijven en plaatsen een webshop combineren met blogs en sites: Mijn favoriete verkoop onderdelen zijn goede en betaalbare apparaten die door een klasse onderneming worden geleverd. Bij Coolblue geloven ze in specialisme, en in service. precies de werkwijze waar jij wat aan hebt en naast service ook zekerheid krijgt voor een scherpe prijs.

Kijk nu zelf eens naar de juiste onderdelen die ik hier voor jou heb geselecteerd om een publisher zijn kantoor of werkruimte zo in te richten dat alle werkzaamheden goed en zorgvuldig kunnen worden gedaan!!!

laptops,  Android smartphones , Antwoordapparaten , apple macbook , Beamers , Beeldbabyfoons , Camcorders , ,

Het schrijven van content kan in meerdere talen worden gedaan. Persoonlijk vind ik het prettig mijn teksten in het Nederlands te schrijven. Zo ben ik begonnen met typen van teksten voor Blogs en Websites. 

Omdat het Nederlands mijn moeder taal is. Kan ik deze teksten daarna vertalen of nog makkelijker "gebruik de vertaal widget
Plaats deze op de basis van jou site. Zodat er bij elke blog of pagina een keuze is om te vertalen naar de taal die gewenst wordt.





Geen opmerkingen:

poker2win2 play house