dinsdag 28 april 2015

MARKETING/INSTRUMENT/FACEBOOK

MARKETINGINSTRUMENT/FACEBOOK is een sociale media die zich nog steeds goed ontwikkeld binnen de verschillende aanbieders.

Wat is Facebook: Facebook is een sociale media vorm waar je door middel van gecontroleerde inschrijving op basis van spelregels een account kan krijgen. Waarmee je kunt netwerken. Je hobby, beroep, bedrijf, vereniging,stichting of wat voor vorm ook.

Particulier, bedrijf of andere vorm is gebaat bij deze media, mits je positief en geen verkeerde context en meningen de wereld in helpt. 
 
Als er negatieve doelen worden nagestreefd door iemand, kun je deze gelijk melden. Dit is strafbaar. Voor een particulier kun je vriendschappen en kennissen worden met jou naasten en zo vorm je een community. 

Je kan je voorkeuren laten zien online en zo een fictief , maar gewenst is identiteit die overeenkomt met wat je doet en niet doet.

Je kunt elkaar ook liken en dat is een onderdeel van het netwerken om jou te uiten over hoe goed jij een bedrijf of persoon wel of niet vindt.

<img src="like.jpg" alt="button afbeelding om de facebook pagina van ecfotograaf te liken." />
Als goed voorbeeld hebben we een fotograaf die jij kunt liken als je een Facebook pagina hebt.

Door dat te doen en een berichtje te sturen, liken we jou terug.

Ook liken we jullie bedrijf graag en hebben de mogelijkheid om jou bedrijf , goede doel of andere vorm die een positieve indruk nodig is daarbij te helpen. 

We hebben veel connecties die graag voor jou dit doen als ze jou pagina mogen liken is dat maar een kleine moeite.
Meer dan 1000 Facebook likes binnen 48 uur geleverd!

Een goed imago en veel likes wil eigenlijk elk bedrijf wel, maar in de praktijk blijkt het niet altijd zo makkelijk te gaan.

De keuze heeft mij veel goed gedaan en inmiddels loopt het als een trein. Simpel in orde maken en binnen de gestelde termijn was het volledig en compleet. Eindelijk werd het harde werken beloont zoals het hoort en nu gaat het vanzelf. Meer info

Jij krijgt 50% korting en dat is de helft van wat ik eigenlijk helemaal niet erg vind. Omdat het toch goed is gegaan uiteindelijk betaald het zich terug.

999 likes plus 1 = 1000 likes in totaal hier

Geen opmerkingen:

poker2win2 play house