zondag 28 juni 2015

Foto van een nieuw veelbelovend boek :,, Het leukste Nederlandse Museumboek met per provincie de leukste.

Foto van een nieuw veelbelovend boek :

 

 Wat er aan vooraf gaat: 

2009 : Het museumboek is aan vernieuwing toe 

26 mei 2009 Robertine Romeny 0 reacties
 
Kunstboekenuitgeverij Ludion wordt een imprint van De Bezige Bij. Waanders is verkocht aan Hazewinkel. Amsterdam University Press werkt voor het Van Gogh Museum. De markt van het museumboek is in beweging. Oude samenwerkingsverbanden staan op losse schroeven. Musea shoppen bij uitgevers om de gunstigste offertes. Kunstboekenuitgeverijen moeten steeds alerter en vindingrijker opereren. 
 
 Tussenstuk lezen klik hier

Dit eindigt met De jeugd van onder de veertig is traditioneel geen klant van het museum, maar de jaarlijkse Museumnacht trekt wél een jong publiek en sommige musea hebben zich tot cityhighlights ontwikkeld met een hip museumcafé en -shop als place to be. De jongere generatie neemt informatie op een andere manier tot zich. Willen uitgevers ook de museumbezoeker van de toekomst bereiken, dan liggen er mooie kansen in het multimediaal exploiteren van de museale content. (Robertine Romeny)

2015 is het resultaat door een groepje potige enthousiastelingen daar. Lees het boek zelf en bestel is online en u krijgt de nieuwe uitgave thuis bezorgt of zo u wilt.
 
Nederland telt meer dan 1200 musea en bij 740 daarvan kun je terecht voor een kop koffie. Bij 293 museumcafés kun je ook nog eens wat eten.
Dit boek neemt je mee op reis door Nederland. En laat per provincie de meest bijzondere museumcafés zien. Museumcafés op unieke plekken, met een bijzondere kaart, spannende kunst en prettig publiek.
Met tips over waar je goed kunt ontbijten, waar je onverwachte terrassen, muziekoptredens, of een betoverend uitzicht vindt.

>>> Bestel het boek <<<

Wat vind u van het nieuwe boek?


 

 

Geen opmerkingen:

poker2win2 play house