donderdag 30 juli 2015

Tentoonstelling van een grote vogel " Zien en Gezien worden" Deel 1 de stad Groningen in het Noorden van Nederland.

het-zomer-weer-in-nederland

Eindelijk weer mooi weer weer dus zomer-weer-in-Nederland

Daar hoort een mooie foto tentoonstelling bij!!

En dit keer door E. C. Fotograaf uit Groningen stad.

Everyday Compleet Fotograaf** is semi Amateur Fotograaf/ semi Pro- Fotograaf!

Omdat de naam**  waaronder de actieve fotograaf valt in dienst van dit concept, best een lange naam is. Gebruiken wij in de volksmond vaak E.C. F. of E. C Fotograaf. Der kan ook nog een voornaam en achternaam bijkomen in speciale gevallen ziet u dit dan E.C. Fotograaf- Bert. Omdat e namelijk gebruik wordt gemaakt van meerdere fotografen bij de grotere opdrachten en uitvoeringen van het vak wat nooit verveeld. 

De Noordelijke tak van E.C.F. is van België overgewaaid naar Nederland. Productief ondernemerschap oefenen en daar waar mogelijk is zoveel mogelijk bij leren. Bij leren is belangrijk.
Als zelfstandig fotograaf heb je niet alleen verstand van fotograferen/ bewerken  nodig.
Om een beetjete kunnen genieten van het vak is de invulling van tijd in uren om te zetten naar kennis , techniek, ervaring, communicatie, marketing, management, en tal van andere deel modules die je eigen moet maken.

Omdat de fotograaf van deze tijd van alle markten thuis moet zijn. In de begin fase belangrijk. In de begin fase Is de keuze die je maakt om jou hobby niet gelijk te laten starten als als commercieel fotograaf een afweging die erg moeilijk lijkt. 

LET OP!! 
>>  DENK JIJ AAN DE HAND VAN EEN GOED O.P. (ondernemersplan ) RENDABEL TE KUNNEN ZIJN VooR DE EERSTE 3 a 5 jaren. 

Gebaseerd op de kerncijfers 
voor en van jou branche.

 IS ALLES GOED ONDERZOCHT ?
 GECONTROLEERD? 
Nog EEN KEERCONTROLEREN
LATEN CONTROLEREN?
DE RISICO"S INGEDEKT? 

Vooral er voor gaan, Maar eerst starten als semi hobby is voor mij het beste na een OP die positief , maar niet genoeg perspectief voor de toekomst biedt. Overwegen we nog verdere stappen.

http://www.copyrightfrance.com/
Door ons te hebben ontwikkeld en ervaring te hebben opgedaan is de toekomst rooskleuriger geworden.THE BIRD :    SEE IT ...  FOLLOW ........ SEE IT                     ..or


Bijschrift toevoegencopyright

Everyday Compleet Fotograaf, (E.A.B.te Groningen, The Netherlands. Copyrights / Auteur © 2006-2015. Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

poker2win2 play house