zaterdag 18 april 2015

Website winkel beginnen zonder voorraad is dropshipping

Een webshop zonder artikelen en feitelijke voorraad in  huis heet ook wel dropshipping.

Hoe werkt dat allemaal om goed te beheersen?

Waar besparen we concreet op?                                                              Wat kost het o.a. ?

  • voorraad opslag                                                         > Fotografie producten ECFotograaf
  • voorraad verzekeringen                                             > transport kosten bezorging
  • voorraad derving, diefstal, breuk, O.V.D.                 > retouren
  • minder personeel of geen personeel                          > administratie
  • vervoer                                                                       > Marketing
  • administratie                                                              > ICT extra's

Wat is dropshipping:
 
Samengevat is dropshipping verkopen zonder voorraad.(heeft u dit fotokijke idee al gelezen? en wilt u direct beginnen met leren meer info) verhoog uw omzet
 
Dropshipping is een fenomeen wat in 2015 met de toren hoge kosten van voorraadbeheer, vervoer, personeel, en verzekeringen (wat onder andere voor breuk, en andere schade zorgt gezien 10 % een percentage is die geregeld in het ondernemersplan opduikt bij starters) de bedrijfskosten niet omhoog drukt, maar omlaag. Dus goed dropshipping is kosten besparen. Reken maar eens uit gezien de volgende case 1:


Case 1. 10 % van ondernemer A =                     
winst wat vervliegt aan ongewenste kosten en is door de juiste kennis te beheersen. Hiervoor investeer jij nu en verdien je gedurende jou ondernemerschap terug. Inclusief meer genot van ondernemen.
In de mogelijkheden van dit millennium  de liquiditeit en de uiteindelijke balans niet uit evenwicht te doen geraken. Is er genoeg ruimte om te zorgen dat jij als ondernemer op de world wide web dit niet laat gebeuren. < keuze en tijd reserveren <
Idee voor fotokijke  stuur een bericht?

 
En voor bijna alles is een oplossing. In ieder geval is dit een  bewezen tactiek de kosten te beheren door i.p.v hogere kosten posten door de voorraad beheer in rechte lijn naar de consument en niet eerst naar jou opslag ruimte te laten gaan.

Beter kun je geld in winstgevende items investeren zoals cloud opslag ongeveer  € 19,99 per maand voor 1 TB iCloud-opslag.


Dus de post voorraad is in samenwerking met diverse leveranciers vanaf het moment dat de consument in jou shop inkopen doet. Een post dat zicht door een concrete tactiek zich rechtstreeks naar de klant beweegt. 

Dit kan voor jou als manager er voor zorgen dat jij minder personeel in hoeft te huren. Ook al groei jij met je onderneming van een kleine webwinkel naar het midden segment. En als je de juiste kennis bezit is groeien naar het grote bedrijven segment een kwestie van slim investeren in je marketing activiteiten. 

Daar krijg je de kans voor bij het maken van de juiste keuze. Daar voor is zekerheid inbouwen en het risico te verkleinen mogelijk door jou te onderscheiden van de rest van de internet ondernemingen.

https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCQQFjAA&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fecfotograaf&ei=aywyVZH9NYTpaLHZgVg&usg=AFQjCNERxt53tPQ0mGPEHIAyav-WmV5rkQ&sig2=DyxTSi_SnBuxaPpE_IBaZQ&bvm=bv.91071109,d.d2s
De verwachting is uitgekomen dat steeds meer werkende mensen zelfstandig ondernemers worden of ook gestegen met minimaal 30% in 2014/2015 de aantal freelance werkende in Nederland.

Deze stijging is gezien de trend op basis van zekerheden en wijzigende regels en wetten nog niet aan het einde van zijn groei.

Doordat het ontslagrecht en de banen fluctueren  is een combinatie van een webwinkel met een baan in het reguliere arbeid- proces een veel gezien feit.

Bedrijven bouwen net als de werkende zekerheden in. Door in principe ook bedrijf te worden.

Is dit dan zo makkelijk? Het antwoord op deze vraag is nee. Alleen door een goede voorbereiding en gestructureerde uitvoering van jou start in dit nieuwe of misschien nog belangrijker het snelste veranderende segment in het heden en in de toekomst. 

Is opleiding, kennis, studeren, netwerken, maar boven alles de juiste keuze maken door rustig, beheerst en niet bang zijn om eerst te investeren in jou rendement voor de toekomst.

Rendement is het deel wat jij door afspraken met leveranciers en medewerkers samen kunt behalen.
Ook al zou je eerst alleen beginnen, naast je werk betrekking op dit moment is al wat hier boven staat nuttige overdracht speciaal om te ontdekken wat het voorkomen van financiële blunders en uit de hand gelopen kosten kan voorkomen.

De formule: tijd x kennis ( Tijd = inhoud + betrouwbaarheid + passie +structuur+ stappenplan op gecontroleerd en SMART   uitvoeren) = rendement - risico - onvoorzien = subtotaal + aantallen webshops die rendement opleveren.

 • Specifiek is de studie mogelijkheid te kiezen die bewezen is door ondernemers .
 • Een boek met alle informatie om valkuilen voor te zijn.  meer info

Dit specifieke gaan we zo dieper op in en geven de link naar een aantal betrouwbare experts die de vruchten nu al plukken.

Ervaring is niet gratis , maar wel een schijntje om ervaringen te bestuderen dan eerst dezelde fouten maken en kosten. Dat wil niemand.
..
 erg goedkoop terug te verdienen is dat een manier hoe wij als mensen evalueren naar steeds slimmere wezens om zo het voortbestaan van ons mensen te bevorderen.

Genetische ontwikkeling is een lang proces, maar uiteindelijk vergelijkbaar door dit kortere termijn doel in verhouding met dat uniek transformeren te zien.

 Om bijleren interessant te maken en veel lering te trekken is de wijze waarop materiaal aangeboden wordt erg belangrijk. Ongetrwijfeelt wist u dat al, maar weten en goed toepassen is een tweede.

Onze hele groep heeft de volgende ontwikkeling doelstellingen door lopen.

Starten met Dropshipping  ( knip deze link in uw website of stuur naar uw collega's

Link naar het boek  

Hoe werkt het om dit boek te bestellen leggen ik u eerst uit hieronder.
>tip Weet u hoe dit werkt, dat kan heel goed, omdat het zo makkelijk en veilig is bevonden door winkel online bedrijven met een beveiligde afrekening pagina waar niemand bij kan of toegang tot heeft dan u en u alleen..ga dan rechtstreeks de basis kennis updaten  Link naar het boek 

Let OP !!   Geef ook nooit u pin code aan anderen om af te rekenen. Alleen u
 weet het nummer. Bewaar deze ook niet in uw beurs. Op een veilige plek of kluis.

Starten met Dropshipping - WebwinkelSucces.nl
Je ontvangt direct toegang tot "Starten met Dropshipping".
De factuur ontvang je per e-mail.
Prijs: € 37,00 
VOORBEELD EN UITLEG 
(hier geen teksten en cijfers invoeren maar via de link a.u.b.
:
<<<< 1. uw e-mail adres vul je hier in


                                                                        <<<<  2. uw volledige naam vul je hier in 
 
:                             
 3. bij welke bank heeft u uw internet betaal rekening?

                                     4. met de cursor klikt je op het ronde bolletje en selecteerd deze met muis , toetsenbord of telefoon toets
 
 
 

                                  beter slagen dan dan figuurlijk de spijker mis slaan 
                                                                 boek bestellen
ideal

Geen opmerkingen:

poker2win2 play house